huvudmassage panda wellness

Axel, huvud- och nackmassage

I denna behandlingsform fokuserar jag på tre olika delar av kroppen, det vill säga huvudet, nacken och dina axlar. En kombinerad behandlingsform som denna har många hälsofördelar. Denna behandling är mycket djupgående vilket innebär att resultatet märks av snabbt.

Huvudmassage

Genom att massera olika delar av hårbotten kan många positiva effekter uppnås. Framförallt så hjälper det kroppen att utsöndra ett viktigt ämne som heter serotonin. Detta gör att du känner dig mer avslappnad och mår allmänt bättre i hela kroppen. Har du huvudvärk kan jag se till att genomföra huvudmassage nära hårfästet. Detta gör att de spänningar som tryckt mot ditt huvud släpper avsevärt. För dig som har svårt att sova på nätterna lönar det sig att prova huvudmassage för att kunna få en bättre sömn.

Nackmassage

Sitter du stilla på ett och samma sätt under en längre tid finns stor risk att nacken tar skada. Detta märks ofta av genom att den blir både stel och spänd. När jag ger nackmassage ser jag till att den får agera djupgående mot stelheten. Omkring 10 minuters behandling på bara nacken kan ofta vara tillräckligt för att du ska känna dig helt avslappnad och bli av med den obehagliga och stela känslan. Som en kedjereaktion sträcker sig denna känsla även ner till axlarna. Detta sker eftersom dessa delar hör ihop kroppsligt.

Axelmassage

Upplever du smärta i dina axelpartier brukar denna del av behandlingsformen hjälpa mycket bra. I och med att smärtan lindras kraftigt kommer du också känna en befriande känsla av att det blir lättare att röra och rotera dina axlar. Precis som de övriga delarna i denna behandling kommer du uppleva att din stress i kroppen försvinner gradvis ju längre behandlingen fortskrider. Axelmassage som utförs regelbundet minskar även risken för det svårbehandlade sjukdomstillståndet “frusen skuldra”. Dessa besvär kommer ofta krypandes under flera månader, och upplever du minskad rörlighet är det således viktigt att ta itu med problemet så snabbt som möjligt.

Prova vår populäraste massage.

Boka denna behandling nu