massage teknik kina

Fokus på massageteknik

Mitt namn är Song och jag kommer ursprungligen från en stad i norra Kina. Jag har studerat alternativmedicin i fyra år och har inom ramen för studierna läst kurser inom bland annat mänsklig anatomi, fysiologi och medicin. Här i Sverige har jag över fem års erfarenhet inom massage. För mig har huvudfokus alltid legat på den massageteknik jag utövar. Att den kan identifiera de bakomliggande orsakerna till den eventuella smärta som du upplever är oerhört viktigt för mig. Känner du dig inte nöjd är jag inte nöjd.

Tekniken jag använder kan framförallt lindra stress så att du verkligen känner dig avslappnad på djupet – något som är viktigt i våra hektiska liv. Det som skiljer de massagetekniker jag använder från vanligt förekommande massage är förmågan att känna efter hur pass djup massage som faktiskt passar individen. Vi har alla olika kroppar och därför bör tekniken justeras utefter vem det är som behandlas. Detta är någonting jag alltid har i åtanke under alla behandlingar.

Naturligtvis kan jag inte garantera att all typ av smärta kan botas. Däremot kan jag försäkra dig om att rätt typ av massageterapi kan lindra smärtan. Hör gärna av dig till mig med vilka besvär du upplever så hoppas jag kunna lindra dem på bästa möjliga sätt.song panda wellness